Kremalı Tavuk Kavurma

Kremalı Tavuk Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kiloya yakın tavuk göğsü
  • 1 adet küçük soğan
  • 1 adet sıvı krema (200 gr)
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağı

Kremalı Tavuk Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü ince uzun doğrayıp uygun bir tavaya alalım.
  2. Yüksek ateşte soteleyelim. Suyunu çekmeye yakın tereyağını ve sıvı yağını ek edip karıştıralım.
  3. Doğradığımız soğanı ek edip orta ateşte kavuralım.
  4. Sıvı kremayı ve baharatları ek edip tekrar karıştıralım.
  5. Biraz daha pişirip, ocaktan alalım. Afiyet olsun.

Kremalı Tavuk Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soya Soslu Sebzeli Tavuk
Kabak Çorbası
Bamya Turşusu
Kakaolu Kurabiye
Pastane Poğaçası
Kahvaltılık Domates Sosu
Hdabla | © 2025 |