Kremalı Tavuk

Kremalı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk göğsü
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 3 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Tozbiber
  • Köri
  • Kajun baharatı
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket krema

Kremalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğüslerini yıkayıp, küp küp doğrayalım ve sıvı yağı aldığımız tavada tavuklar suyunu salıp, tekrar çekene kadar pişirelim.
  2. Tereyağı ve küp küp doğradığımız soğan ve sarımsakları ekleyip, pişirmeye devam edelim.
  3. Soğanlar da piştikten sonra baharatları ekleyip, karıştıralım.
  4. Son olarak kremayı ekleyelim ve birkaç dakika daha pişirip ocağın altını kapatalım.

Kremalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişmeyen Kabak Salatası
Kıymalı Pide (Taş Fırında)
Anne Pastası
Tavuk Yahni
Fırında Tavuk Kanat
Chia Puding (En Lezzetli Hali)
Hdabla | © 2025 |