Kremalı Sebze Çorbası
Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yeşil kabak
- 1 diş sarımsak
- Çeyrek sap pırasa
- Çeyrek havuç
- 2 kol brokoli
- 2 adet orta uzunluk patates
- 1 yemek kaşığı un
- 100 gram kadar krema
- Tuz
Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tencereye bir litre su koyulur. Sebzeler küp küp doğranır tencereye alınır tuzu da ekledikten sonra haşlamaya bırakılır.
- Sebzeler haşlandıktan sonra blenderdan geçirilir.
- Ocağın altı iyicene kısılır. İçerisine yaklaşık yarım litre su eklenir ve krema koyulur biraz karıştırılır un eklenir ve güzelce çırpılır.
- Un güzelce karıştıktan sonra ocak açılır kaynamaya bırakılır.
Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







