Kremalı Sebze Çorbası

Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yeşil kabak
  • 1 diş sarımsak
  • Çeyrek sap pırasa
  • Çeyrek havuç
  • 2 kol brokoli
  • 2 adet orta uzunluk patates
  • 1 yemek kaşığı un
  • 100 gram kadar krema
  • Tuz

Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye bir litre su koyulur. Sebzeler küp küp doğranır tencereye alınır tuzu da ekledikten sonra haşlamaya bırakılır.
  2. Sebzeler haşlandıktan sonra blenderdan geçirilir.
  3. Ocağın altı iyicene kısılır. İçerisine yaklaşık yarım litre su eklenir ve krema koyulur biraz karıştırılır un eklenir ve güzelce çırpılır.
  4. Un güzelce karıştıktan sonra ocak açılır kaynamaya bırakılır.

Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kekikli Patates Kızartması
Susamlı Kurabiye
Hamsili Pilavlı Börek
Orman Meyveli Turta ( Güveç Kalıbında)
Kabaklı Salatalık Mezesi (Pişirme Yok Bir Kabak Varsa Dene!)(Videolu)
Arpa Ve Tel Şehriyeli Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |