Kremalı Sebze Çorbası

Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 küçük patates
  • 1 küçük havuç
  • 1 çay bardağı mısır konservesi
  • 1 çay bardağı bezelye (pişmemiş)
  • 1 küçük yeşil kabak
  • Yarım kapya biber
  • 1 küçük kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 kutu sıvı krema (200 ml)
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 8 su bardağı sıcak su

Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelik tüm sebzelerimizi soyup küp küp doğruyoruz.
  2. Sıvı yağ tencereye alıp kızdırın ve zerzevatları hepsini ekleyip 10 dk dağılmadan kavuralım.
  3. Sonra 2 kaşık un ekleyip 2 dk onunla kavuralım.
  4. 8 bardak sıcak suyu yavaşça ekleyelim sebzeler yumuşayana kadar pişirelim.
  5. Yumuşadıktan sonra tuz karabiber ve kremayı yavaşça ekleyip karıştıralım ve 5 dk daha kaynatalım. Çorbamız hazır.
  6. Dereotu yahut maydanoz vs ile süsleyerek sıcak servis yapalım. Afiyet olsun.

Kremalı Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tutmaç Çorbası
Püf Noktalarıyla Yaş Pasta
Havuçlu Yumurta
Fırında Milföylü Mor Soğan
Restoran Usulü Mevsim Salata (Özel Sosuyla)
Zeytinyağlı Sarma
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet