Kremalı Muzlu Magnolya

Kremalı Muzlu Magnolya Tanımı İçin Malzemeler

  • 7,5 su bardağı süt
  • 6 yemek kaşığı un
  • 200 ml krema
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 adet yumurta
  • 2 paket burçak bisküvisi
  • 4 adet muz yarım paket creme ole (vanilyalı)

Kremalı Muzlu Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ocağa aldığımız tencereye sütü alalım. Üzerine şeker, un, yumurta, sıvı kremayı alarak güzelce karıştıralım. Kaynayıp yoğunlaşana kadar muhallebimizi pişirelim.
  2. Kaynadıktan sonra üzerine vanilya ekleyelim ve tekrar karıştıralım.
  3. Hazır olan muhallebimizi ocaktan alalım, farklı bir kaba aktaralım ve üzerini muhallebiye değecek formda streçleyerek soğumaya bırakalım.
  4. Bisküvileri rondodan geçirelim.
  5. Soğuyan muhallebimize yarım paket creme ole ekleyelim, daha mikserle çırpalım. (evde yarım paket kalmıştı denemek istedim hoş lezzet verdi koymasanızda olur)
  6. Ardından servis edeceğimiz kase ya da kavanozların tabanına hazırladığımız bisküvili karışımdan dökelim. Hoş durması için kaşığın art tarafı ile düzeltelim.
  7. Üzerlerine muhallebiden boşaltalım ve tekrar kaşığın ardı ile düzelttikten sonra muz dilimlerinden yerleştirelim.
  8. Tekrar sırası ile muhallebi ve bisküviden koyduktan sonra dilediğimiz halde süsleyerek 3-4 saat kadar buzdolabında dinlenmeye bırakalım (6 küçük kase 4 büyük kase toplamda 10 adet çıktı)
  9. Sürenin sonunda dinlenen muzlu magnolialarımız servise hazır. Afiyet olsun!

Kremalı Muzlu Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumuşacık Muffin
Vişneli Beyaz Despati Pasta
Demleme Usulü Enfes Kısır
Pastane Poğaçası
Portakallı Cevizli Kumlu Pasta
Çikolata Soslu Puding
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet