Kremalı Mantarlı Makarna
Kremalı Mantarlı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- Makarna
- 500 gram mantar
- 200 ml sıvı krema
- 1 adet soğan ( küçük uzunluk )
- Tuz
- Karabiber
- Kimyon
- Kırmızı toz biber
- Su
Kremalı Mantarlı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Soğanları küçük küçük doğrayıp hafif sararıncaya kadar kavuralım.
- Sararan soğanlarımızın üzerine mantarları ekleyip güzelce suyunu çekene kadar kavuralım. (mantarlarını dış yüzünü soyarak doğrarsanız daha lezzetli oluyor ).
- Kavrulan mantarların üzerine sıvı kremayı ve baharatları ekleyelim.
- Son olarak makarnalarımızı koyarak üzerine geçmeden su ekleyip pişmeye bırakalım.Afiyet olsun.
Kremalı Mantarlı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











