Kremalı Mantarlı Makarna

Kremalı Mantarlı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • Makarna
  • 500 gram mantar
  • 200 ml sıvı krema
  • 1 adet soğan ( küçük uzunluk )
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon
  • Kırmızı toz biber
  • Su

Kremalı Mantarlı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları küçük küçük doğrayıp hafif sararıncaya kadar kavuralım.
  2. Sararan soğanlarımızın üzerine mantarları ekleyip güzelce suyunu çekene kadar kavuralım. (mantarlarını dış yüzünü soyarak doğrarsanız daha lezzetli oluyor ).
  3. Kavrulan mantarların üzerine sıvı kremayı ve baharatları ekleyelim.
  4. Son olarak makarnalarımızı koyarak üzerine geçmeden su ekleyip pişmeye bırakalım.Afiyet olsun.

Kremalı Mantarlı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantarlı Semizotu Çorbası
7, 9, 12 Keki
Tereyağı Ve Ballı Somon
Körili Mantarlı Tavuk (Kremalı Tadında)
Portakal Çanağında Havuç Tarator
Mantar Çanağında Tavuk Sote
Hdabla | © 2025 |