Kremalı Mantarlı Ispanak

Kremalı Mantarlı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram ıspanak
  • 200 gram mantar
  • 200 ml krema
  • Zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber

Kremalı Mantarlı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle ıspanakları güzelce ayıklayıp yıkayalım. Sonra iri iri doğrayın.
  2. Tüm materyaller iri doğranacak. Kızgın tavada yağla ıspanakları kavurun ve bir tabağa ayırın.
  3. Aynı tavaya yağı alın ve kızınca doğranmış sarımsağı koyun ve kokusu gelmeye başlayınca mantarları ekleyin.
  4. Mantarlar pişince evvelce hazırlanan ıspanağı da ekleyin ve birlikte 10 dakika pişirin.
  5. Tuz karabiber ekledikten sonra. Kremayı dökün ve ⭐️⭐️⭐️burası değerli ⭐️⭐️⭐️1 dakika sonra ocağın altını kapatın ve tavayı ocaktan alın.
  6. Kremayı fokur fokur kaynatmayın ki kıvamı bozulmasın. Bu formda 3-4 dakika bekletip sıcak servis edin.

Afiyet olsun🌹🌹🌹

Kremalı Mantarlı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Az Malzemeli Kat Kat Börek
Pesto Soslu Kremalı Fettuccini
Döküm Tavada İç Bonfile
Sodalı Karnabahar Kızartması
Tavada Pırasalı Mısır Ekmeği
Kuru Domatesli Maş Fasulyesi Salatası
Hdabla | © 2025 |