Kremalı Mantarlı Ispanak
Kremalı Mantarlı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram ıspanak
- 200 gram mantar
- 200 ml krema
- Zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
Kremalı Mantarlı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle ıspanakları güzelce ayıklayıp yıkayalım. Sonra iri iri doğrayın.
- Tüm materyaller iri doğranacak. Kızgın tavada yağla ıspanakları kavurun ve bir tabağa ayırın.
- Aynı tavaya yağı alın ve kızınca doğranmış sarımsağı koyun ve kokusu gelmeye başlayınca mantarları ekleyin.
- Mantarlar pişince evvelce hazırlanan ıspanağı da ekleyin ve birlikte 10 dakika pişirin.
- Tuz karabiber ekledikten sonra. Kremayı dökün ve ⭐️⭐️⭐️burası değerli ⭐️⭐️⭐️1 dakika sonra ocağın altını kapatın ve tavayı ocaktan alın.
- Kremayı fokur fokur kaynatmayın ki kıvamı bozulmasın. Bu formda 3-4 dakika bekletip sıcak servis edin.
Afiyet olsun🌹🌹🌹
Kremalı Mantarlı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











