Kremalı Mantarlı Dana Rosto
Kremalı Mantarlı Dana Rosto Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet büyük soğan
- 400 gram mantar
- 500 gram dana rosto
- Biraz zeytinyağı
- 1 paket krema
- Tuz
- Karabiber
Kremalı Mantarlı Dana Rosto Tanımı Nasıl Yapılır?
- Uygun tencereye biraz zeytinyağı ekleyelim ay halinde doğradığımız soğanları kavuralım (biraz karemelize olacak)yüksek 🔥 te.
- Ardından çok ince olmayacak biçimde doğradığımız mantarları da üzerine ekleyelim kavurmaya devam edelim. Krema tuz ve karabiberi ekleyip altını kapatalım.
- Etimizi tavaya alalım gerili önlü kurutmadan pişirelim. Tencereye ekleyip, bir iki çeşit çevirelim ve servise hazır. Yanına yada altına patates 🥔 püreside yapabilirsiniz, yada çocuklar için kızartma afiyet olsun.
Kremalı Mantarlı Dana Rosto Tanımı Fotoğraflı Yapılışı













