Kremalı Körili Tavuk Göğsü

Kremalı Körili Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 500-600 gram tavuk göğsü eti

Sosu için;

  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1-2 diş ezilmiş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • Karabiber
  • Kekik
  • Tuz
  • Köri baharatı
  • 1 pk yemek kreması
  • İsteğe nazaran yanına makarna

Kremalı Körili Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsü etimizi küp küp doğruyoruz🔪.
  2. Krema hariç  bütün gereçlerimizi 4 yemek kaşığı yağımızın içine döküp karıştırıyoruz (bütün baharatları kendi damak tadınıza nazaran katın köri seviyorsanız onu bol koyun)🧂.
  3. Doğradığımız tavuk göğsü etimizi yaptığımız sosun içine ekliyoruz ve sos hepsine bulaşana kadar güzelce karıştırıyoruz🥘.
  4. İyice kızdırılmış teflon tavamıza sosla karışmış etlerimizi dizip her yanının uygunca piştiğini görene kadar pişiriyoruz (bir yanı yeterlice pişene kadar karıştırmayın).
  5. Son olarak etler piştiğinde kremamızın isteğe nazaran ya yarısını ya da tamamını döküp karıştırıp biraz da o denli pişirelim.
  6. Tabaklara sosuyla birlikte koyup yanına haşlanmış makarnanızla birlikte servis edebilirsiniz herkese afiyet olsun😌🍽️.

Kremalı Körili Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Tavuk Ciğer
Milföy Waffle
Kafedekilerden Farksız Evde Latte Yapımı
Tek Hamur 2 Çeşit Ekmek ( Normal – Zeytinli)
Kuru Patlıcanlı Ekşili Köfte
Un Helvası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet