Kremalı Kek

Kremalı Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 2 su bardağı un
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket pasta kreması
Kremalı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle yumurta ve şekeri bir hoş çırpalım.
- Sıvı yağ ve sütü ek edip çırpmaya devam edelim.
- Un, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyelim ve çırpalım.
- Dikdörtgen borcamı güzelce yağlayıp içine kek hamurunu dökelim.
- 160 derecede ısıtılmış fırında denetimli pişirelim.
- Pasta kremasını tanımına nazaran hazırlayıp buz dolabına koyalım kekimiz pişip güzelce soğuduktan sonra kremayı sürebilirsiniz.
- Üzerinide istediğiniz üzere süsleye bilirsiniz. Ben küçük kalpli çikolata tercih ettim.Deneyecek olanlara afiyet olsun.
Kremalı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
