Kremalı Kabak Çorbası

Kremalı Kabak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gram kabak
  • 2 tane kuru soğan
  • 2 tane patates
  • 1 tane orta uzunluk havuç
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı kuru nane
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 paket krema
  • 4 bardak su (kıvamınızı kendinize nazaran ayarlayın)

Kremalı Kabak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvı yağımızı tenceremize alalım, üzerine soğanlarımızı koyup biraz kavuralım.
  2. Soğanların üzerine patates, havuç ,kabaklarımızı atıp biraz soteleyelim.
  3. Üzerine baharatlarını da atıp suyunu da döküp sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
  4. Piştikten sonra blenderdan geçirelim.
  5. İndireceğimize yakın bir paket kremayı içine dökelim su gereksinimi olursa koyabilirsiniz.

Kremalı Kabak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tahinli Mantarlı Pilav Yatağında Bonfile
Pratik Köfte Patates (Tavuk Kıymasından)
Baguette Çıtır Çıtır
Sac Tava
3 Malzemeli Kurabiye
Fırında Patlıcan Oturtma Tarifi
Hdabla | © 2025 |