Kremalı Kabak Çorbası

Kremalı Kabak Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 750 gram kabak
- 2 tane kuru soğan
- 2 tane patates
- 1 tane orta uzunluk havuç
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı kuru nane
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 paket krema
- 4 bardak su (kıvamınızı kendinize nazaran ayarlayın)
Kremalı Kabak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sıvı yağımızı tenceremize alalım, üzerine soğanlarımızı koyup biraz kavuralım.
- Soğanların üzerine patates, havuç ,kabaklarımızı atıp biraz soteleyelim.
- Üzerine baharatlarını da atıp suyunu da döküp sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirelim.
- Piştikten sonra blenderdan geçirelim.
- İndireceğimize yakın bir paket kremayı içine dökelim su gereksinimi olursa koyabilirsiniz.
Kremalı Kabak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







