Kremalı Ispanak Dolgulu Mantar

Kremalı Ispanak Dolgulu Mantar Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket mantar
  • 4 diş sarımsak
  • 1 demet ıspanak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Muskat cevizi rendesi
  • 1 kutu krema

Üzeri için:

  • 100 gram rendelenmiş kaşar peyniri

Kremalı Ispanak Dolgulu Mantar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağının yarısını küçük bir sos tenceresinde eritin, bir fırça yardımıyla mantarların üzerine sürün.
  2. Ezdiğiniz sarımsakları kalan tereyağında 2-3 dakika soteleyin.
  3. Ispanak ek edip tuz ve baharatlarla tatlandırın.
  4. Ispanaklar düzgünce yumusayıncaya kadar pişirin.
  5. Kremayı ek edip 3-4 dakika daha pişirin ve ocaktan alın.
  6. Mantarları fırın tepsisine dizin.
  7. Ispanaklı harcı içlerine paylaştırın.
  8. Üzerine kaşar peyniri serpip evvelden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirilir. Sıcak servis yapın.

Kremalı Ispanak Dolgulu Mantar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lahmacun Tarifi
Nefis Tavuk Şinitzel (Schnitzel)
Pastane Tadında Poğaça Tarifi
Biberli Ekmek
Tavuk Taco
Marmelatlı Kurabiye
Hdabla | © 2025 |