Kremalı Brüksel Lahanası

Kremalı Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo brüksel lahanası
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 paket krema
  • 1 tatı kaşığı zerzevat ceşnisi
  • Toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Sarımsak tozu
  • Köri
  • Nane

Kremalı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Lahanaları sirkeli suda bekletip yıkayın.
  2. Önden patates ve havuçları küp küp doğrayıp yüksek ateşte biraz kızarıncaya kadar pişirin.
  3. Sonra lahanalar rahat pişsin diye zerzevatları kenara alın.
  4. Lahanaları ortadan ikiye bölün ve hafif su ekleye ekleye pişirin.
  5. Yağ ekleyip biraz mühürledikten sonra düşük ateşte zerzevatları, baharatları ve kremayı ekleyin.

Kremalı Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hurma Topları
Limonlu Bisküvili Pasta (Videolu)
Sütlü Sebze Çorbası
Fırında Palamut
Yaprak Sarma
Sufle
Hdabla | © 2025 |