Kremalı Brüksel Lahanası

Kremalı Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo brüksel lahanası
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 paket krema
  • 1 tatı kaşığı zerzevat ceşnisi
  • Toz kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Sarımsak tozu
  • Köri
  • Nane

Kremalı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Lahanaları sirkeli suda bekletip yıkayın.
  2. Önden patates ve havuçları küp küp doğrayıp yüksek ateşte biraz kızarıncaya kadar pişirin.
  3. Sonra lahanalar rahat pişsin diye zerzevatları kenara alın.
  4. Lahanaları ortadan ikiye bölün ve hafif su ekleye ekleye pişirin.
  5. Yağ ekleyip biraz mühürledikten sonra düşük ateşte zerzevatları, baharatları ve kremayı ekleyin.

Kremalı Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çilekli Çikolatalı Pankek
Mide Bulantısına İyi Gelen Şehriye Çorbası Tarifi
Kıymalı Fırın Makarna
Zeytinli Ve Biberli Yulaf Poğaça
Fırında Brüksel Lahanası
Glütensiz Dere Otlu Poğaça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet