Kremalı Brüksel Lahanası

Kremalı Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo brüksel lahanası
- 2 adet patates
- 2 adet havuç
- 1 paket krema
- 1 tatı kaşığı zerzevat ceşnisi
- Toz kırmızı biber
- 1 çay kaşığı karabiber
- Sarımsak tozu
- Köri
- Nane
Kremalı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Lahanaları sirkeli suda bekletip yıkayın.
- Önden patates ve havuçları küp küp doğrayıp yüksek ateşte biraz kızarıncaya kadar pişirin.
- Sonra lahanalar rahat pişsin diye zerzevatları kenara alın.
- Lahanaları ortadan ikiye bölün ve hafif su ekleye ekleye pişirin.
- Yağ ekleyip biraz mühürledikten sonra düşük ateşte zerzevatları, baharatları ve kremayı ekleyin.
Kremalı Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




