Kramsantili Kurabiye

Kramsantili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket toz kremşanti
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2.5 su bardağı un
  • 1 adet kabartma tozu
  • Yarım çay bardağı pudra şekeri

Kramsantili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pudra şekeri, kabartma tozu, kremşantiyi ve yağı yoğurma kabına alıp karıştıralım. Daha sonra yavaş yavaş un ek ederek yoğuralım.
  2. Daha sonra ceviz büyüklüğünde bezeler elde edelim ve çırpıcının ucuyla form verin.
  3. 200 derece fırında denetimli pişirelim. Soğuduktan sonra pudra şekeri döküp, servis edelim. Afiyet olsun deneyecek olanlara.

Kramsantili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muskat Cevizli Beşamel Soslu Krep Ruloları
Zeytinyağlı Biber Dolma
Fiyonk Poğaça
Islak Kek
Biberli Ekmek
Anneannemin Tarifiyle Su Böreği
Hdabla | © 2025 |