Kramsantili Kurabiye

Kramsantili Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket toz kremşanti
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 2.5 su bardağı un
- 1 adet kabartma tozu
- Yarım çay bardağı pudra şekeri
Kramsantili Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pudra şekeri, kabartma tozu, kremşantiyi ve yağı yoğurma kabına alıp karıştıralım. Daha sonra yavaş yavaş un ek ederek yoğuralım.
- Daha sonra ceviz büyüklüğünde bezeler elde edelim ve çırpıcının ucuyla form verin.
- 200 derece fırında denetimli pişirelim. Soğuduktan sonra pudra şekeri döküp, servis edelim. Afiyet olsun deneyecek olanlara.
Kramsantili Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



