Kral Tacı Kuzu Kaburga

Kral Tacı Kuzu Kaburga Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kuzu kaburga
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon

Kral Tacı Kuzu Kaburga Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kuzu kaburga çubuklar teker teker etine kadar kesilecek.
  2. Sonra etli yağlı kısmı ortada kalacak halde yuvarlak halde dikilir, ben kürdan ile sabitledim.
  3. Sonra üzerin tuz ,karabiber, kimyon serpiştirdim, yağlı olduğu için yağ eklemedim.
  4. Fırın tepsisine aldım, üzerini yağlı kâğıt ile kapattım.
  5. 200 derece fanlı fırında 40 dakika pişirdim .
  6. Sonra yağlı kağıdı aldım 15 dakikada o denli pişirdim ,fırından çıkardım.
  7. Kaburgaları tek tek dilimleyip servis ettim tepsiye akan yağı servis yaparken üzerine gezdirdim afiyet olsun.

Kral Tacı Kuzu Kaburga Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaymaklı Taze İncir Tatlısı
Yapma Kızartması
Arap Tavası
Kıymalı Patates Kavurması (Yufka Ekmekle Harika Bir Piknik Menüsü)
Turşu Kavurması
Tavuk Şiş
Hdabla | © 2025 |