Közlenmiş Patlıcan Mezesi

Közlenmiş Patlıcan Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet büyük patlıcan
  • 1 tutam maydanoz
  • Tuz
  • Zeytinyağ
  • Pulbiber

Közlenmiş Patlıcan Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle patlıcanları ocakta közleyelim ve soğutup, kabuğunu soyalım.
  2. Patlıcanları doğrayalım. Tuz ve zeytinyağ ekleyip, karıştıralım.
  3. Maydanozu doğrayalım. Üzerini maydanoz ve pulbiber ile süsleyelim. İster kahvaltıda, ister ana yemek yanında meze olarak kullanabileceğiniz nefis bir tanım. Umarım beğenir ve denersiniz.

Közlenmiş Patlıcan Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Zeytinyağlı Pırasa Yemeği
Kremalı Tavuk Sote
Klasik 2 Renkli Kek
Damla Çikolatalı Kurabiye
Tiramisu
Bu Bir Tost Meselesi (Yumurtalı Tost)
Hdabla | © 2025 |