Közlenmiş Kapya Biberli Kışlık Sos Tarifi

Közlenmiş Kapya Biberli Kışlık Sos Tanımı İçin Malzemeler

Malzemeler için :

  • 3 kilo Bursa domatesi
  • 1.5 kilo kapya biberi ( közlenmiş )
  • 300 gram acı kıl biber ( minik doğranmış )
  • 3 baş sarımsak ( rendelenmiş )
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • 1 çay bardağı üzüm sirkesi
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı tuz

Közlenmiş Kapya Biberli Kışlık Sos Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tüm gereçleri yıkayalım ve kenara alalım.
  2. Daha sonra domatesleri soyalım ve robota girecek büyüklükte doğrayalım ve robottan geçirelim.Kenara alalım.
  3. Daha sonra kapya biberimizi de soyalım ve onu da robotta girecek büyüklükte doğrayalım ve onu da robottan geçirelim ve onu da kenara alalım.
  4. Biberleri de minik halka biçiminde doğrayalım ve kenara alalım. Ve sarımsağı da rendeleyelim onu da kenara alalım.
  5. Birleştirmek için uygun ve geniş bir tencereyi ocağa alalım.
  6. Sonra domatesleri ekleyelim ve 1-2 taşım kaynatalım daha sonra biberleri ekleyip karıştıralım daha sonra da zeytinyağı, ekleyelim ve karıştıralım.
  7. Daha sonra da sirke ekleyip karıştıralım ve son olarak da tuzu ve şekeri de ek ederek karıştıralım ve kapağını kapatalım ve yeterlice kaynatalım.
  8. Kaynadıktan sonra sıcak su ile birlikte yıkadığımız sosluk şişeleri kurutalım ve ocağı kapatmadan şişelere hisse edelim ve şişeleri sıkı bir halde kapatalım ve 1 gün boyunca serdiğimiz bezin üzerine sosları zıt çevirerek bekletelim serin bir yerde koruma ediniz 💯💯.

Közlenmiş Kapya Biberli Kışlık Sos Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Kek
Sebzeli Ve Kıymalı Fırın Yemeği
Atom Kurabiye (İncir Dolgulu)
Limonlu Burçak Tadında Kurabiye
Kaşık Dökme (Peynirli)
Tavuk Dönerli Beyti Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |