Kozalak Tatlısı

Kozalak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet baton kek (isterseniz kendinizde yapabilirsiniz )
  • 100 gram krema
  • 80 gram çikolata
  • Nesquik mısır gevrekleri

Kozalak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kekimizi parçalayalım.
  2. Bir tencerede kremamızı ısıtalım ,kaynatmadan çikolatalarımızı ekleyelim .
  3. Çikolata eridikten sonra bu karışımı kekimizin üzerine ekleyip karıştırıp yoğuralım ve yarım saat 1 saat buzdolabında bekletelim.
  4. Bir saat sonrasında elimize harcımızdan ceviz büyüklüğünde alalım ve aşağıdan üste hakikat mısır gevreklerini yerleştirelim, bu süreç uzun sürüyor haberiniz olsun.
  5. Bütün harcımızı bittirdikten sonra buzdolabında 1 saat bekletelim servis ederken üzerine pudra şekeri serpiştirelim, gözleri kamaştıran tatlımız hazır ilgi odağı olduğu kesin afiyet olsun ❤️.

Kozalak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fit Un Helvası
Semizotlu Enfes Tavuk Salatası
Fırında Zeytinyağlı Biber Dolması
Kremalı Mantarlı Ispanak
Tavuk Saç Tava
Beyaz Çikolatalı Kahveli Borcam Pastası
Hdabla | © 2025 |