Köz Salata

Köz Salata Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet orta uzunluk patlıcan
  • 3 adet yeşil biber
  • 3 adet kapya biber
  • 2 adet orta uzunluk domates
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ (zeytinyağlı çok daha hoş olur )
  • 2 diş sarımsak

Köz Salata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları karamelize kavurun ve sarımsakları ekleyip 2 dakika kavurun.
  2. Sonra közlenmiş zerzevatları ekleyip 2 dakika kavurun, servis yapın deneyecek olanlara afiyet olsun 💫.

Köz Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Browni Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Salatalık Meze
Tavuklu Kıtır Ekmekli Taşımalık Kavanoz Tarifi
Patatesli Tavuk Butları
Nohut Mezesi
Düdüklüde Et Haşlama Yemeği
Tavuk Dürüm
Hdabla | © 2025 |