Köz Patlıcan Ve Biber Yatağında Mantı

Köz Patlıcan Ve Biber Yatağında Mantı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet közlenmiş patlıcan
  • 1 adet közlenmiş biber
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım kase yoğurt (susuz kısmı)
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 çay kaşığı tuz

Üzerine;

  • 1 kase haşlanmış mantı
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz

Köz Patlıcan Ve Biber Yatağında Mantı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcan ve biberi közledikten sonra temizleyip dilimliyoruz.
  2. Karıştırma kabına yoğurt, mayonez, sarımsak ve közlenmiş sebzelerimizi koyuyoruz. Tuzumuzu da ekleyip, karıştırıyoruz.
  3. Tereyağını kızdırıp, üzerine nane ve pul biber ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Son olarak haşlanmış mantı ekleyip, karıştırdıktan sonra közlenmiş sebzelerimizin üzerine döküyoruz. Afiyet bal şifa olsun ♥️

Köz Patlıcan Ve Biber Yatağında Mantı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Meze Havuç Tarator
Sebze Çeşni (Tuzot)
San Sebastian Cheescake
Elmalı Kek
Sultani Bezelye
Cevizli Sıcak Helva
Hdabla | © 2025 |