Köz Patlıcan Köz Biber Meze
Köz Patlıcan Köz Biber Meze Tanımı İçin Malzemeler
- İki patlıcan
- İki kırmızı biber
- Bir diş sarımsak
- Toz biber
- Tereyağı
- Tuz
- 7 8 kaşık yoğurt
- Ceviz
Köz Patlıcan Köz Biber Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patlıcan ve biberleri közlüyoruz .
- Yoğurdu bir kaba alıp içine ezilmiş sarımsağı ekliyor ,daha sonra bir çay kaşığı tuz ekleyip karıştırıyoruz.
- Patlıcan közledikten sonra içini ayırıp güzelce kestikten sonra yoğurtla karıştırıyoruz.
- Közlenmiş biberleride yoğurdun üzerine ekliyoruz.
- Tereyağı ve bir çorba kaşığı toz biberi karıştırıp mezenin üzerine ekliyoruz en sondada ceviz ekliyoruz. Tanımımız hazır afiyet olsun:).
Köz Patlıcan Köz Biber Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





