Köz Patlıcan Köz Biber Meze

Köz Patlıcan Köz Biber Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • İki patlıcan
  • İki kırmızı biber
  • Bir diş sarımsak
  • Toz biber
  • Tereyağı
  • Tuz
  • 7 8 kaşık yoğurt
  • Ceviz

Köz Patlıcan Köz Biber Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patlıcan ve biberleri közlüyoruz .
  2. Yoğurdu bir kaba alıp içine ezilmiş sarımsağı ekliyor ,daha sonra bir çay kaşığı tuz ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Patlıcan közledikten sonra içini ayırıp güzelce kestikten sonra yoğurtla karıştırıyoruz.
  4. Közlenmiş biberleride yoğurdun üzerine ekliyoruz.
  5. Tereyağı ve bir çorba kaşığı toz biberi karıştırıp mezenin üzerine ekliyoruz en sondada ceviz ekliyoruz. Tanımımız hazır afiyet olsun:).

Köz Patlıcan Köz Biber Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Paçanga Böreği (Efsane Lezzet)
Pancar Salatası (Yoğurtlu)
Nutellalı Turta
Erikli Ara Öğün
Mayasiz Yumuşacık Poğaça
Red Velvet
Hdabla | © 2025 |