Köz Biberli Havuç Tarator

Köz Biberli Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kırmızı köz biber
  • 3 adet havuç
  • 5 adet kornişon turşu
  • 1 su bardağı süzme yoğurt
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
  • 1 kase süt mısır
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı

Üzeri için;

  • Toz biber
  • Ceviz
  • Tuz

Köz Biberli Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyin,2 yemek kaşığı zeytinyağında kavurun,soğumaya bırakın.
  2. Yoğurt ,mayonez ve sonra tüm öteki gereçleri karıştırın.
  3. Üzerine yağda kavrulmuş toz biber ve cevizleri dökün.

Köz Biberli Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

25 Dakikada Buzluktan Çilek Reçeli
Pratik Ekmek Arası Et Döner
Fırında Köfte Tarifi
Sarımsak Mezesi
Hamsi Sarma
Fırında Bütün Tavuk
Hdabla | © 2025 |