Köz Biber Mezesi

Köz Biber Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • ️3 adet közlenmiş kapya biber
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Kuru nane
  • Pulbiber
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon (miktarları damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz)

Köz Biber Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Biberlerim közledim.
  2. Kabuklarını soydum.
  3. Maydanozlarımı yıkadım.
  4. Robota hazırladığım tüm materyalleri koyup geçirdim.
  5. Tabağa alıp servis ettim.

Köz Biber Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Portakallı Erimek Tatlısı
Tavuk Fajita
Çilek Soslu Bisküvili Pasta
Mayasız Karabuğday Ekmeği (Fonksiyonel Beslenme)
Salçalı Yumurta
Tahinli Çörek
Hdabla | © 2025 |