Köz Biber Mezesi

Köz Biber Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet közlenmiş kapya biber
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı biber
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı /yada sıvı yağ
  • 1 avuç ceviz içi

Köz Biber Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Közlenmiş kapya biberleri ,maydanozu, cevizleri ,sarımsakları, tuz ,zeytinyağı ve salçayı rondoya koyup yeterlice püre haline gelene kadar doğruyoruz.
  2. Servis tabağına koy deneyecek olanlara afiyet olsun 🥰.

Köz Biber Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sodalı Mayalı Poğaça
Kahvaltı Tabağım
Peynirli Salamlı Pankek
Mayalı Pizza
Evde Soğuk Kahve
Lezzetli Anne Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |