Köz Biber Çorbası

Köz Biber Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet kapya biber
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Toz biber
  • Karabiber (baharatları damak tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz)
  • Kekik
  • Nane
  • Tuz
  • 2 diş sarımsak

Köz Biber Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağı tencereye koyup unu da koyup kokusu çıkana kadar kavuralım ve salçayı atıp, kavuralım. Evvelden közleyip soyup doğranmış biberleri ekleyip karıştıralım.
  2. Suyunu ek edelim sarımsak ve baharatları ekleyip karıştıralım kaynamaya bırakalım kısık ateşte 5 dk pişirelim.
  3. Blender den geçirelim ve servis edelim.

Köz Biber Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bal Kabağı Çorbası (Videolu)
Susamlı Tahinli Kek
Nefis Sosuyla Elmalı Kek Tarifi
Airfryer ‘ Da Balık
Şöbiyet Tatlısı Tarifi
Az Porsiyon Güllaç
Hdabla | © 2025 |