Köy Çorbası

Köy Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 Türk kahve fincanı pirinç
  • 1 yemek kaşığı tepeleme köftelik bulgur
  • 1 adet orta uzunluk patates
  • 1 litre süt
  • 1 çay kaşığı tuz (arzuya nazaran arttırabilirsiniz)

Köy Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pirinçleri yıkayıp derin bir tencereye alalım.
  2. 1 bardak kaynar su ekleyelim.
  3. 5 dakika kaynadıktan sonra köftelik bulguru ekleyelim, kaynamış sütü üzerine ek edelim, 10 dakika kaynatalım.
  4. Patatesleri küp küp doğrayıp ek edelim, tuzumuzu da ek edip kaynamaya bırakalım.
  5. Patateslerimiz pişene kadar kısık ateşte kaynatalım.
  6. İsterseniz sıcak isterseniz soğuk servis edebilirsiniz.

Köy Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tuzlu Çörekotlu Pastane Kurabiyesi
Portakal Çanağında Kereviz Salatası
Patlıcanlı Çıtır Börek
Çikolata Soslu Muzlu Tart Kek
Trabzon Hurmalı Smoothie
Ev Yapımı Kremalı Mantar Çorbası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet