Köstebek Pasta
Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Keki için;
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- 1/2 (yarım) çay bardağı süt
- 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı dolusu kakao
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1.5 su bardağı un
İçine;
- 2 paket krem şanti
- 1.5 su bardağı soğuk süt
- 2-3 adet muz
Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak krem şantiyi yapmak için bir kaba 1,5 su bardağı süt ve 2 paket krem şantiyi alıp çırpalım ve dolapta dinlenmeye bırakalım.
- Diğer yandan keki için yumurta ve şekeri çırpalım.
- Üzerine süt,sıvı yağ,kakao,şekerli vanilin,kabartma tozu ve unu alıp karıştıralım.
- Tepsiye döküp 180 derece fırına pişmeye bırakalım.
- Kek piştikten sonra su bardağı ile bastırarak keselim kalan kesimleri blenderden geçirelim.
- Yuvarlak keklerin üzerine krem şantiyi sıkalım ve muz koyalım.
- Toz halindeki keki üzerine serpelim ve 2 saat dinlenmeye bırakalım. Servise hazır. Afiyet olsun:).
Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















