Köstebek Pasta

Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Keki için;

  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1/2 (yarım) çay bardağı süt
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
  • 3 yemek kaşığı dolusu kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1.5 su bardağı un

İçine;

  • 2 paket krem şanti
  • 1.5 su bardağı soğuk süt
  • 2-3 adet muz

Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak krem şantiyi yapmak için bir kaba 1,5 su bardağı süt ve 2 paket krem şantiyi alıp çırpalım ve dolapta dinlenmeye bırakalım.
  2. Diğer yandan keki için yumurta ve şekeri çırpalım.
  3. Üzerine süt,sıvı yağ,kakao,şekerli vanilin,kabartma tozu ve unu alıp karıştıralım.
  4. Tepsiye döküp 180 derece fırına pişmeye bırakalım.
  5. Kek piştikten sonra su bardağı ile bastırarak keselim kalan kesimleri blenderden geçirelim.
  6. Yuvarlak keklerin üzerine krem şantiyi sıkalım ve muz koyalım.
  7. Toz halindeki keki üzerine serpelim ve 2 saat dinlenmeye bırakalım. Servise hazır. Afiyet olsun:).

Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ton Balığı Mousse (Kanape Üzeri)
Kısır
Sebze Çorbası
Tarçınlı Karanfilli Diyabet Hastaları İçin İksir Su
Kabune Pilavı
Pratik Supangle Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |