Körili Tavuk Sote

Körili Tavuk Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 kesim göğüs eti
  • 1 adet kuru soğan piyazlık doğranmış
  • 2 diş ince kıyılmış sarımsak
  • 1.2 adet kapya biber
  • 4.5 adet yeşil biber
  • 1 adet domates
  • Domates ve biber salçası
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Pul biber
  • Köri
  • Kekik
  • Sıcak su

Körili Tavuk Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Göğüs etlerimizi yıkayıp kuşbaşı halinde doğrayıp tencereye alalım üzerine az sıvı yağ ve tuz serpelim, kapağını kapatalım tavuk etleri suyunu salıp çekene kadar soteleyelim akabinde az sıvı yağ eklemesi yapabilirsiniz.
  2. Sonra üzerine doğranmış soğan sarımsak ve biberleri ekleyelim kavuralım sonra salçaları ekleyelim ,kokusu çıkana kadar kavuralım.
  3. Sonra domatesi ekleyelim biraz daha kavurup kekik hariç tüm baharatları ekleyelim suyunu da ekleyip, pişmeye bırakalım.
  4. Ocaktan inmesine yakın kekik serpip bir kaç dakika da bu biçimde pişirelim yemeğimiz hazır. Deneyecek olanlara kolaylıklar dilerim afiyet olsun.

Körili Tavuk Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şambali Tatlısı
Tam Ölçülü Harika Saç Tava (Videolu)
Yoğurt Soslu Vişneli Pancar
Tencere Sufle
Gerçek Ramazan Pidesi (Fırıncı Pidesi)
Dubai Tatlısı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet