Köpük Köpük Dolgona Kahve (Soğuk Kahve)

Köpük Köpük Dolgona Kahve (Soğuk Kahve) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 buçuk tatlı kaşığı granül kahve
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 yemek kaşığı kaynar su
  • 1 su bardağı tam yağlı süt
  • Birkaç tane buz

Köpük Köpük Dolgona Kahve (Soğuk Kahve) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Küçük bir bardağa granül kahve, şeker ve kaynamış suyu alalım ve süt ve kahve köpürtücü ile uygunca köpürtelim.
  2. Sütü cezveye alıp 50- 60°c ısıtalım.
  3. Isıttığımız sütü köpürtücü ile yeterlice köpürtelim.
  4. Bardağımıza buzları ve sütü koyalım (kahveye desen yapmak istiyorsanız sütün köpüğünden biraz kenara ayırın).
  5. Sütü boşalttılar sonra bardağa köpürttüğümüz kahveyi ekleyelim.
  6. İsteğe bağlı: kenara ayırdığımız sütü köpüğü ile istediğiniz deseni yapın.
  7. Köpük köpük dalgona soğuk kahvemiz hazır. Afiyet olsun.

Köpük Köpük Dolgona Kahve (Soğuk Kahve) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu Poğaça
Supangle
Kurabiye Muhallebi Karışımı Nefis Bir Tatlı
Kızartılmış Patlıcanlı Biberli Basmati Pirinç Pilavı
Çikolatalı Diyet Keki
Tahinli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |