Konserve Domates Çorbası

Konserve Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı konserve domates (3 orta boy)
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 çay kaşığı tereyağı (margarin)
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı(sıvı yağ)
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 3 su bardağı su
  • Tuz
  • Nane
  • Pulbiber
  • Karabiber

Konserve Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tereyağı ve zeytinyağında unumuzu 2,3 dk kavuruyoruz.
  2. Ardından salçamızı ekleyip baharatlarını da ekledikten sonra domates suyumuzu ek ediyoruz.
  3. 2 dk karıştırıyoruz daha sonra suyunu ekleyip kaynayana kadar pişiriyoruz.

Konserve Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karabuğday Ekmeği
Pratik Ve Lezzetli Hurmalı Enerji Topları (Emziren Annelerin Favorisi)
Pratik Gül Böreği
Portakallı, Lorlu, Cheesecake Kurabiye
Elmalı Muzlu Muhallebi
Terbiyeli Tavuk Sebze Haşlaması
Hdabla | © 2025 |