Kolay Yapılan Kumpir

Kolay Yapılan Kumpir Tanımı İçin Malzemeler

  • 5-6 tane büyük uzunluk patates
  • Tereyağ
  • 250 gram kaşar peyniri
  • Garnitürlü makarna
  • 400 gram sosis
  • 300 gram siyah zeytin
  • 300 gram yeşil zeytin
  • 200 gram mısır
  • Tuz

Not; gereçlerde gram artış gösterebilir patates sayısı boyutuna göre

Kolay Yapılan Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri güzelce yıkayıp kurulayalım, birinci evvel fırın kağıdına saralım sonra da aliminyum folyoya saralım.
  2. Fırını 180 dereceye ayarlayalım patatesleri yerleştirip üzerine tepsi kapatalım.
  3. 1 saat pişmesi için bırakalım.Not; ortada denetim edelim bazen patates geç pişebiliyor.
  4. Pişen patatesi bir kaba alalım bıçakla ortadan ayıralım, yarım tatlı kaşığı tereyağ kaşar ve tuz ek edip karıştıralım.
  5. Üzerine birinci evvel zeytinleri sonra makarnayı sosisi mısırı ek edelim, isteğe nazaran daha çok gereç ekleyebiliriz ketçap mayonezle servis edebiliriz afiyet olsun.

Kolay Yapılan Kumpir Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krep (Diyet)
Kuru Biber Patlıcan Kabak Dolması
Sufle
Brokoli Çorbası
Ağlayan Pasta
Mantı Tarifi
Hdabla | © 2025 |