Kolay Truff

Kolay Truff Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 paket küçük kakaolu kek
  • Yarım paket petibör bisküvi
  • 1 tatlı kaşığı kakao (petibör kakaolu ise gerek yok)
  • 1 paket krema
  • 80 gram çikolata (yaklaşık 30 gr içine)
  • 1 çay bardağı fındık (yarısı içine)

Kolay Truff Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Keki ve bisküviyi ezip karıştıralım.
  2. Üzerine dövülmüş ceviz ve kakaoyu ekleyelim.
  3. Bir tavada kremayı ısıtıp 30 gram kadar çikolatayı içine atıp eritelim.
  4. Hazırladığımız ganajı kek bisküvi karışımının içine döküp yeterlice karıştıralım.
  5. Ceviz büyüklüğünde modüller koparıp yuvarlayalım.
  6. Önceden benmari tarzı erittiğimiz ve içine ceviz kattığımız karışıma bulayıp yağlı kağıda dizelim.
  7. Dolapta yarım saat kadar donduktan sonra servis edilebilir üzerini istediğiniz halde süsleyebilirsiniz afiyet olsun.

Kolay Truff Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İftara Kadar Tok Tutan Sahur Salatası
Kabak Omlet (Diyet Tarif)
Ege Tadında Zeytinyağlı Taze Fasulye
Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
Balon Pişi
Davet Sofralarınızı Süsleyecek Efsane Kıymalı Rulo Patates
Hdabla | © 2025 |