Kolay Su Böreği

Kolay Su Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yufka

Sosu için;

  • 2 adet yumurta
  • 1 adet soda
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 50 gram eritilmiş tereyağı
  • Yarım çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 kaşe peynir

Kolay Su Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkaları fotoğraftaki üzere keselim.
  2. Sosumuzun tüm gereçlerini bir ortaya getirip karıştıralım .
  3. İçine yufkaları alalım ,yağlı kağıt serilmiş tepsimize dökelim.
  4. İsteğe bağlı çörek otu yahut susam ekleyebilirsiniz .
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırınımızda 50 dk pişirelim afiyet olsun ❤️.

Kolay Su Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru İncir Tatlısı
Anne Keki (Pamuk Gibi)
Elmalı Kek
Ebruli Kek
Tandırda Balık
Borcam Böreği
Hdabla | © 2025 |