Kolay Pizza Tarifi

Kolay Pizza Tanımı İçin Malzemeler
Hamur için;
- 2 su bardağı un
- 1 su bardağı ılık su
- 2 çay kaşığı kuru maya
- 1 tatlı kaşığı kadar tuz
İç materyali;
- 1 kase kaşar
- 150 gr sucuk
- 1 kase süt mısır
- Siyah zeytin ve yeşil zeytin
- Mantar (isteğe bağlı)
- Sosis
Hamurun tabanı için;
- 1 yemek kaşığı salça
Kolay Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
- 2 su bardağı unu bir kaba alalım ,sonra 1 tatlı kaşığı tuz ,1 tatlı kaşığı toz şeker ,1 tatlı kaşığı kuru maya, akabinde üzerine 1 su bardağı kadar su ekleyelim.
- Hamur sert olursa biraz daha ekleyelim.
- 30 dakika kadar hamurumu mayaladım.
- Hamuru tepsiye nazaran daire halinde açtım, hamurun ince olmasına dikkat edin.
- Hamuru tepsiye yerleştirdim, üstüne çatalla delikler açtım.
- Ardından evvelden ısıtılmış 200 derece fırına verdim.
- Hamur 10 dakika kadar fırında beklettim .
- Üzeri kuruduktan sonra 1 yemek kaşığı domates salçası sürdüm ,siz domates sosuda kullanabilirsiniz size kalmış.
- Salçanın üstüne kaşarı ekledim ,diğer gereçler ekledikten sonra fırına verdim.
- 20/25 dakika kadar piştikten sonra servise hazır afiyet olsun.
Kolay Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
