Kolay Körili Tavuk
Kolay Körili Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 800 gram tavuk fileto
- 4 çorba kaşığı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı köri
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
- 1 çay kaşığı karabiber
Kolay Körili Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Filetoları porsiyonluk bölüp hazırlayın, bir çatalla her tarafından delerek hazırlayın.
- Derin bir kasede sıvı yağ ve baharatları karıştırın.
- Tavukları baharatlı yağlı karışıma döküp düzgünce karıştırın ve mümkünse geceden hazırlayın .
- Ertesi güne yeterlice tarla ir iç içe geçmiş olur ya da en az üç saat beklemeli.
- Ekstra yağ koymadan yapışmaz tavayı kızdırıp artlı önlü güzelce pişiriyoruz afiyet olsun.
Kolay Körili Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











