Kolay Kavurma Tarifi

Kolay Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • Kırmızı et
  • 2 tane soğan
  • 2 kaşık tereyağı
  • 2 kaşık sulu yağ
  • Tuz

Kolay Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kızgın tencereye eti koyalım ve eti mühürleyelim. Suyunu salıp, çekince yağını koyalım.
  2. Biraz kavrulunca soğanı ekleyelim ve pişmeye bırakın. Pişince tuzunu atalım. Herkese afiyet olsun 🌸.

Kolay Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İrmik Kesmesi
Işıltılı Elmas Kurabiye
Fırında Havuçlu Cevizli Bademli Muhallebi
Kakaolu Cevizli Fındıklı Kek
Gün Sofralarını Süsleyecek Çıtır Patates Salatası
Brokolili Pirinç Topları
Hdabla | © 2025 |