Kolay Havuçlu Pilav (Özbek Pilavı Lezzetinde)

Kolay Havuçlu Pilav (Özbek Pilavı Lezzetinde) Tanımı İçin Malzemeler
- 1.5 su bardağı pirinç
- 2 adet havuç
- 1 diş sarımsak
- 1 çay kaşığı zerdeçal
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- Tuz
- Ayçiçek yağı
- Zeytinyağı
- Su
Kolay Havuçlu Pilav (Özbek Pilavı Lezzetinde) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Havuçları rendeleyip ayçiçek yağı, zeytinyağı ve tereyağıyla kavuruyoruz.
- Pirinçleri de yıkayıp tencereye ekliyoruz.
- Üzerine tuz ve sarımsağı ekleyip karıştırıyoruz.
- Üzerini geçecek kadar su koyup zerdeçal ekliyoruz.
- Piştikten sonra dinlendirip servis ediyoruz. Afiyet olsun. :).
Kolay Havuçlu Pilav (Özbek Pilavı Lezzetinde) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

