Kolay Güllaç

Kolay Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket güllaç

Şerbet için;

  • 2 litre süt
  • 2 su bardağı şeker

Arasına;

  • 1 çay bardağı ceviz

Kolay Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü ve şekeri ılık olacak halde pişirin.
  2. Güllaçları her katına gelecek biçimde ıslatın, üç katta bir ceviz serpin, dolapta 1 saat dinlendirin.

Kolay Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Hamburger Ekmeğine Tost
Fırında Soğan Dolması
Tel Şehriyeli Mercimek Çorbası
Portakallı Tarçınlı Kurabiye
Sarımsaklı Deniz Tarağı
Buzluk İçin Köfte
Hdabla | © 2025 |