Kolay Cheesecake Tarifi

Kolay Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler

Kreması için:

  • 2 adet yumurta
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1.5 su bardağı şeker
  • 1 pk vanilya
  • 400 gram labne
  • 1 paket krema (200ml)

Taban için:

  • 2 paket yulaflı bisküvi
  • 15 adet fındık
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Üzeri için:

  • 1 paket meyveli hazır sos
  • 1 paket bitter çikolatalı hazır sos

Kolay Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tanımlarına uygun olarak hazır sosları pişirilir ve soğumaya bırakılır.
  2. Taban için bisküvi, fındık rondodan geçirilir. Kum üzere bir kıvamda olmalı.
  3. Kaseye alınıp sıvı yağ eklenerek karıştırılır.
  4. Kreması için bir kaba tüm sıvı materyaller eklenir.
  5. En son labne ve un eklenir uygunca karıştırılır.
  6. Tatlı kaplarına evvel bisküvili taban yaydırılır üzerine de kreması dökülür.
  7. Isıtılmış fırında denetimli olarak 170 derecede pişirilir.
  8. Soğuduktan sonra üzerine sosları eklenir. Afiyet olsun. :).

Kolay Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Milföy Hamurundan Kolay Profiterol Tarifi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumurtasız Pofuduk Poğaça
Mühürlü Karnabahar (Videolu)
Reyhan Şerbeti (Videolu)
Tahinli İrmik Helvası
Kupta Tiramisu
Elmalı Muzlu Muhallebi
Hdabla | © 2025 |