Kolay Börek

Kolay Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yufka

Arasına sürmek için;

  • 2 yumurta
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı un

İçine koymak için;

  • Beyaz peynir

Kolay Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir yufkayı tezgaha astım karıştırdım sosu yufkanın üstüne gezdirdim dört eşit modüle böldüm.
  2. Yufkanın geniş kısmıyla başlayıp uç kısma hakikat elimle pile biçimini verip kapattım uçlarını birleştirdim .
  3. Peynirini koyup üç kat olacak formda sarıp planın üstüne koydum aksi çevirip fırın tepsisine dizdim.
  4. Bütün yufkaları birebir halde sarıp bıraktım kalan sosu çırpıp fırçayla böreklerin üstüne sürdüm.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirdim afiyetler olsun.

Daha hoş tarifler için youtube kanalı yüksel’in sunumu ınstagram kanalı yüksel’in sonunu sayfalarına bekliyorum.

Kolay Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tırtıl Kurabiye
Mayasız Ispanaklı Börek
Yulaf Ekmeği
Krem Karamel
Soslu Kabak Yemeği
Kedi Dili İle Tiramisu
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet