Klasik Sade Kek

Klasik Sade Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet yumurta
  • 1.5 su bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı süt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu

Sosu için;

  • Frambuaz sosu
  • File badem

Klasik Sade Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şekeri yoğurt kıvamına haline gelene kadar çırpalım. Sonrasında sıvı materyalleri ekleyip tekrar karıştıralım. Kuru materyalleri eleyerek ekleyip spatula ile karıştıralım. Yağlanmış kek kalıbına dökelim.
  2. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında fansız ayarda 40-45 dakika denetimli pişirelim. Kekin piştiğinden emin olana kadar kapağı açmayalım. Kürdan denetimi yaptıktan sonra çıkaralım.
  3. İlk sıcaklığı geçince servis edelim. Ben süsledim sade olarak da tüketilebilir. ❤️

Klasik Sade Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumurta Kapama
Sadece Su İle Sütsüz Açma (Videolu)
El Açması Börek
Sağlıklı Yulaflı Kraker
Arpa Şehriye Pilavı
Yoğurtlu Brokoli Salatası
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet