Kiymali Taze Fasulye

Kiymali Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram taze fasulye
- 1 küçük kuru soğan
- 1 adet domates
- Çeyrek çay bardağı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Yarım yemek kaşığı domates salçası
- 1.5 tatlı kaşığı tuz
- 4 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
- 3 su bardağı su
Kiymali Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tencereye yıkayıp uzun doğradığımız fasulyeleri koyalım daha sonra sıvı yağı ek edelim salçaları küp küp doğradığımız soğan ve domatesi ek edelim.
- Kavurulmuş kıymamızı ve tuzumuzu ek edelim ağzı kapalı kısık ocakta ortada karıştırarak kavuralım.
- Daha sonra kavrulan yemeğimize su ek edelim ve orta ateşte ortada denetim ederek pişirelim.
Not:yağı sizi korkutmasın benim kıymam yağlıydı ondan ötürü bu kadar yağlı görünüyor lakin dediğim ölçüde asla yağlı olmuyor.
Kiymali Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





