Kiymali Taze Fasulye

Kiymali Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram taze fasulye
  • 1 küçük kuru soğan
  • 1 adet domates
  • Çeyrek çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • 1.5 tatlı kaşığı tuz
  • 4 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma
  • 3 su bardağı su

Kiymali Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tencereye yıkayıp uzun doğradığımız fasulyeleri koyalım daha sonra sıvı yağı ek edelim salçaları küp küp doğradığımız soğan ve domatesi ek edelim.
  2. Kavurulmuş kıymamızı ve tuzumuzu ek edelim ağzı kapalı kısık ocakta ortada karıştırarak kavuralım.
  3. Daha sonra kavrulan yemeğimize su ek edelim ve orta ateşte ortada denetim ederek pişirelim.

Not:yağı sizi korkutmasın benim kıymam yağlıydı ondan ötürü bu kadar yağlı görünüyor lakin dediğim ölçüde asla yağlı olmuyor.

Kiymali Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dereotlu Kurabiyem
Hurmalı Kurabiye Tarifi
Islak Dokulu Limonlu Kurabiye
Muhallebili Tart Kek
Bol Malzemeli Pizza
Lokmalık Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |