Kıymalı Pide

Kıymalı Pide Tanımı İçin Malzemeler

Dış gereç ;

  • 500 gr un
  • 1 paket maya
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ

İç materyali;

  • 500 gr kıyma
  • 1-2 adet kapya biber
  • 1-2 adet yeşil biber
  • 1 adet büyük soğan
  • 3-4 diş sarımsak
  • 1 demet maydanoz
  • 1 adet domates
  • 100 gram tereyağ

Kıymalı Pide Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce hamurumuzu mayalayalım o yarım saat mayalansın.
  2. Biz iç gerecini hazırlayalım.
  3. Robottan geçirdiğimiz soğan,kapya,yeşil biber sarımsak domatesleri kıymanın üzerine ekleyelim ve ince kıydığımız maydanozları içine birazda sıvı yağ yahut tereyağ iç yağ ekleyebiliriz yoğuralım.
  4. Hamurumuz mayalandıktan sonra orta büyüklükte beze yapıp uzunlamasına açalım ,iç harcımızdan gerektiği kadar yayıp iki ucundan birleştirip kenarları bir ölçü içe katlayalım.
  5. 200 derece fırında 20-25 dk denetimli pişirip servise hazır hale getirelim.
    Afiyet olsun.

Kıymalı Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Kurabiye
Sebzeli Tavuklu Kırma Erişte (Kendi Suyu İle Çekerek Pişiyor Nefis)
Karalahana Sarması
Konserve Domates Çorbası
Buzluktan Tavuk Döner
Patatesli Açık Pide
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet