Kıymalı Makarna

Kıymalı Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım paket makarna
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı tatlı ve acı karışık salça
  • Yarım demet maydanoz
  • 300 gram çekilmiş kıyma
  • 1 tane soğan
  • 2 tane biber
  • 2 tane orta uzunluk domates
  • Yarım çay bardağı su

Kıymalı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak tencereye su koyup kaynayınca makarnaları koyalım .
  2. 4 yemek kaşığı sıvı yağ koyalım ve biraz da su ekleyelim. 10 dakika kaynatalım.
  3. Daha sonra sıvı yağın tencereye koyalım, kıymayı biraz kavuralım .
  4. Soğanları ve biberleri doğrayıp biraz kavuralım, daha sonra domatesleri ekleyelim kavuralım.
  5. Yarım çay bardağı suya salçayı ekleyelim sos yapalım ve salça ile tuzu da ekleyelim.
  6. Daha sonra maydanozu doğrayıp biraz kuvarlim ve makarnayı ekleyelim 3 dakika pişirelim daha sonra servis edelim.

Kıymalı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yumuşacık Halloween Pizza
Viral Turkish Pasta (Vejetaryen Türevi)
Ananaslı Yoğurtlu Parfe (Ferah Ve Pcos Dostu)
Lezzerli Tavuk Lokmaları
Avokado Ezmesi
Tahinli Ve Cevizli Rulo Kurabiye
Hdabla | © 2025 |