Kıymalı Karnabahar

Kıymalı Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 kg karnabahar
  • 150 gr kıyma
  • 1 adet kuru soğan
  • Domates salçası
  • Biber salçası
  • Tuz
  • Pul biber
  • Sıvı yağ
  • Sıcak su

Kıymalı Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak karnabaharı çiçeklerine ayıralım ve sirkeli suda biraz bekletelim sonra güzelce yıkayıp, kenara alalım.
  2. Yemeği yapacağımız tencereye sıvı yağ ve doğranmış soğanı alalım soğanları diriliğini kaybedince kıymayı ekleyelim yeterlice kavuralım.
  3. Ardından salçaları ekleyelim kokusu çıkana kadar kavuralım, sonra baharat ve tuzunu ekleyelim az bir su ekleyip salçayı seyreltelim.
  4. Sonra karnabarları kök kısımları alta gelecek formda tencereye dizelim, üzerine sıcak suyunu ekleyelim ve pişmeye bırakalım.
  5. Süre sonunda pişen karnabaharları servis edelim deneyecek olanlara kolaylıklar dilerim 🥰

Kıymalı Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu, Limonlu, Kuş Üzümlü, Hindistan Cevizli Enfes Kek
Kolay Havuç Tarator Tarifi (Hafif Lezzetli Bir Meze)
Portakallı Kereviz
Lazanya
Antep Cheesecake
Döner İçin Sos Tarifi
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet