Kıymalı Kabak Yemeği

Kıymalı Kabak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak
  • 1 adet domates
  • 1 adet soğan
  • 200 gram kıyma
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • Yarım çay kaşığından az karabiber

Kıymalı Kabak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları ince kıyıp biraz kavurduktan sonra kıymayı ekliyoruz tuz ile kıyma pişene kadar pişirelim.
  2. Ardından toz biberi yağlı bir yere ekelim karabiberi ekelim karıştıralım. Üzerine bir domates rendeleyelim 3 dakika ne pişirelim.
  3. Kabakları dörde bölüp, dilimleyelim tenceremizi aldıktan sonra üzerine geçecek kadar su ek edelim biraz daha tuz grup kapağını kapatalım kısık ateşte onu 15 dakika pişirelim. Kabaklar piştiyse altını kapatalım.
  4. Beş on dakika kapak da kapalı kalsın akabinde servise hazır. Afiyet olsun.

Kıymalı Kabak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şalgamlı Şehriye Salatası
Polonya Pastası (Karpatra)
Yulaflı Sebzeli Pancarlı Krep Sarma (Aşırı Lezzetli Kimse Anlamıycak Yulaf Olduğunu)
Airfryer’Da 2 Kişilik Revani
Viral Olan Soğan Dolması
Glutensiz Karabuğday Kurusu
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet