Kıymalı Dürüm (Tadına Doyum Olmayan Dürüm)

Kıymalı Dürüm (Tadına Doyum Olmayan Dürüm) Tanımı İçin Malzemeler

Kıymalı harç için ;

  • 300 gr kıyma
  • 1 büyük uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • Yarım çay bardağı kadar sıcak su
  • Tuz

Dürüm için;

  • Lavaş
  • Maydanoz
  • 1 adet küçük soğan
  • Yarım domates
  • Acı pul biber

Kıymalı Dürüm (Tadına Doyum Olmayan Dürüm) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıymamızı güzelce kavuralım.
  2. Üzerine soğanı ekleyip biraz daha kavuralım.
  3. Baharatları, tuzu ve salçayı ekleyip yarım çay bardağı kadar sıcak su ekleyip biraz daha kavuralım.
  4. Lavaşımızın her yerine gelecek biçimde kıymalı harçtan ekleyelim.
  5. Üzerine soğan ,maydanoz, domates, pul biber ekleyip afiyetle yiyelim.

Kıymalı Dürüm (Tadına Doyum Olmayan Dürüm) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Orman Meyveli Cheesecake
Tavuklu Taze Fasulye
Portakallı Bademli Kek
Pasta Ekler
Kandil Simidi
Borcamda 24 Dilim Vişneli Yaş Pasta Tarifi – Kalabalık Aileler İçin Mükemmel (Videolu)
Hdabla | © 2024 |