Kıyır Kıyır Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye

Kıyır Kıyır Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket yumuşatılmış margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağı
  • Yarım çay bardağından az fazla şeker
  • 4 yemek kaşığı niş aşta
  • 1.5 tatlı kaşığı tuz
  • 4 4.5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 adet yumurta (akı yüzüne)

Üzeri için;

  • Susam
  • Yumurta akı

Kıyır Kıyır Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç bütün gereçleri karıştır. En son unu denetimli ekle. Gereçler tam ölçüdür.
  2. Küçük küçük yuvarlak formlar ver. Evvel yumurta akına sonra susama batır.
  3. 170 derece ısıtılmış fırında yarın saat denetimli pişir. Güzelce kızarırsa daha hoş oluyor. Afiyet olsun.

Kıyır Kıyır Ağızda Dağılan Tuzlu Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tarçınlı Kek (Videolu)
Pırasa Diblesi
Dondurucuya Atmalık Pizza
Kabaklı Krep
Pizza Tadında Salçalı Kurabiye
Bebeklere Balkabağı Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet