Kıvamında Patates Püresi

Kıvamında Patates Püresi Tanımı İçin Malzemeler
- 6 adet orta uzunluk patates
- 200 ml süt
- 100 ml krema
- 1 kaşık tereyağı
- Tuz
- Karabiber
- Kaşar peyniri
Kıvamında Patates Püresi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Patatesler soyup iri iri doğrayıp haşlanması için ocağa bırakalım. Suyuna tuz atıp haşlanınca ocağı kapatalım.
- Başka bir tencereye tereyağını eritelim. Üzerine haşlanan patatesleri, sütü ve kremayayı ekleyelim blenderler güzelce ezdikten sonra karabiber ve tuzu ekleyelim fırın kabına alalım.
- Fırında 10 dakika kaldıktan sonra çıkartıp rendelenmiş kaşarı ekledikten sonra kaşarlar kızarsın diye tekrar fırına alalım.
- Üzeri kızarınca servise hazır süslemek için maydanoz kullanbilirsiniz. Afiyet olsun.
Kıvamında Patates Püresi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



