Kıtır Ekmek

Kıtır Ekmek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet bayat ekmek
  • Yarım çay bardağın sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı kara biber ve kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • 1 tatlı kaşığı pul biber

Kıtır Ekmek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ekmek ler küp küp doğranır.
  2. Baharatlar ve sıvı yağ çay bardağında karıştırılır ve doğranmış ekmeğin üzerine dökülür hoş bir biçimde karıştırılır.
  3. 180 derecelik fırında 10-15 dk denetimi bir halde kızartılır. Afiyet olsun 😊.

Kıtır Ekmek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Cevizli Cennet Çamuru
Limonlu, Haşhaşlı Kek
Sahur İçin Kaçırılmayacak Bir Tarif Peynirli Puf Börek
Şöbiyet Tatlısı Tarifi
Karnabaharlı Garnitür
Revani
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet